Acil Servis

 

 

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Acil Servis Bölümü, 365 gün, 24 saat görev yapmaktadır.


Hastanemize acil olarak başvuran her hasta önce uygun bir bakım alanına alınmakta ve sorumlu doktorumuz tarafından acil ön muayenesi yapılmaktadır. Kurtarıcı tıbbi girişim hemen uygulandıktan sonra gerekiyorsa ilgili branş uzmanı ile iletişime geçilerek, zaman kaybetmeden acil servise gelmesi sağlanmaktadır. Böylece hem her hastanın acil ihtiyacı karşılanmakta, hem de daha sonra planlanabilecek tetkik ve tedaviler branş uzmanının kontrolünde hemen başlatılmaktadır. 


Acil hizmetlerde entegrasyon ve yakın hasta takibi, tıbbi hataları ve yanlış anlamaları engellenmektedir. Bu bilinçle kurulan ve hastanın kişisel ihtiyaçlarına duyarlı hareket eden acil servisimiz tüm dallarla tam koordinasyon içinde çalışmakta ve bakım ve takip süreçleri birlikte standardize edilmektedir. 


Tıbbi cihazlar kullanılarak hizmet verilen acil servisimizde, 24 saat uzman muayenesi, tüm tahlil ve radyolojik tetkik hizmeti raporlarıyla birlikte sunulmaktadır. Ameliyathane, yoğun bakım, görüntüleme ve laboratuvar ünitelerinin her an hazır ve kolay erişilebilir bir konumda olması, acil servisimizde her tür hastayı tetkik ve tedavi edebilmemizi sağlamaktadır.

Teknik Ekipmanlar

Görüntüleme konusunda vakit kayıplarını engellemek için acil görüntüleme birimimiz acil servisin içine yerleştirilmiştir. Ağır hastalara verilen intensif hizmetler,  ünitemizle entegre bir ortamda, paralel olarak yürütülmektedir.

Doktorlarımız

© 2011- 2024 Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi
JoomShaper