Psikiyatri

Psikiyatri bütün tıbbın en zorlu ve ilham verici alanı olmaya devam etmektedir. Son 20 yılda psikiyatri kadar gelişerek değişim gösteren çok az bilim dalı vardır. Zihinsel bozukluklara sebep olabilecek birçok faktörü anlamak için en anlamlı bakış açısı BİYO-PSİKOSOSYAL-KÜLTÜREL MODEL olarak tanımlanan BİYOLOJİK-PSİKOLOJİK SOSYAL VE KÜLTÜREL MODELDİR. Biz Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bu modelin bütün yönlerini önemle vurgulayarak KANITA DAYALI TIP EŞLİĞİNDE HASTA MERKEZLİ ve AİLE ODAKLI olarak danışanlarımıza 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Kars şehir merkezinde yer alan hastanemiz psikiyatri polikliniği, 12 yatak açık servis olan  psikiyatri servisimiz ve Uyku merkezimiz ile hizmet vermektedir. Polikliniğimize ayaktan başvuran ve kliniğimiz de yatarak tedavi gören hastalarımızla birebir ilgileniyoruz. Hastalarımızı tanıyarak ve onlara saygı göstererek eğer hastalarımızın yaşamlarında fark yaratabiliyorsak ne mutlu bize.

Tedavi alanları:

Şizofreni