Dahiliye (İç Hastalıkları)

Dahiliye kliniği ve poliklinik olarak 2010 yılından itibaren efektif hizmet vermekteyiz.2012 yılından 2016 yılına kadar 2 Yrd. Doç.Dr, 2 Prof. Dr, 8 Araştırma Görevlisi klinikte görev yapmış olup, 2017 yılında Ocak ayından itibaren 3 Yrd. Doç.Dr ve 12 Araştırma Görevlisi ( Nisan ayından itibaren 1 Nefroloji Profösörü) görev yapmaktadır.Efektif olarak 3 polikliniğimiz ve 30 yataklı servisimiz aktif olarak çalışmaktadır.Kliniğimize ve Polikliniğimizde 3. Basamak tetkikleri ve imkanları yeterli düzeyde bulunmaktadır.Polikliniğimize günlük yaklaşık 150 hasta başvurmaktadır.Polikliniğimizde ve Kliniğimizde çalışan hekimlerimiz özveriyle ve güler yüzlü davranışlarıyla milletimiz için canı gönülden çalışmaktadır.

Verilen Hizmetler